Investeren in vastgoed bij Center Parcs

vastgoed investeren centerparcs cottage

Als je regelmatig een vakantie in Center Parcs boekt, heb je ongetwijfeld een bordje over vastgoedinvesteringen gezien in de Market Dome. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een cottage te kopen als investeren. Maar is dat de moeite waard?

Waarom investeren in vastgoed?

Tegenwoordig is de rente op je spaarrekening verwaarloosbaar. Aandelen hebben misschien een hoger rendement, maar ze zijn erg risicovol. Daarom gaan steeds meer mensen investeren in vastgoed.

Het grote voordeel van vastgoedinvesteringen is dat ze een laag risico hebben. De prijzen van appartementen, vakantiehuizen en andere gebouwen zullen ongetwijfeld blijven stijgen, waardoor je investering haar waarde behoudt. Daarnaast is er nog de huuropbrengst als extraatje.

Investeren in een vakantiepark

Er zijn verschillende soorten vastgoed om in te investeren. Denk bijvoorbeeld aan appartementen, studentenwoningen, garages, zorgwoningen, enz.

Wat maakt een vakantiepark als Center Parcs nu zo interessant?

Simpel; als eigenaar heb je meestal het recht om gedurende een bepaalde periode zelf gebruik te maken van het vakantiehuisje. Het is dus de perfecte investering voor mensen die toch regelmatig een vakantie boeken en hun spaargeld beter willen laten renderen.

Center Parcs cottage als belegging

Nog niet overtuig? Hier zijn 4 redenen om te investeren in vastgoed van Center Parcs:

  1. Vaste huuropbrengst. Als investeerder krijg je gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit de verhuur van de cottage.
  2. Zorgeloos investeren. Center Parcs zorgt voor huurders, het beheer en onderhoud van de cottage. Hier hoef je jezelf dus niet mee bezig te houden.
  3. Duurzame investering. Center Parcs gaat verstandig om met energie. Hierdoor verlagen de maandelijkse lasten.
  4. Sterk merk. Met meer dan 50 jaar ervaring en 20+ parken in binnen- en buitenland is Center Parcs een bewezen succesformule.

Rendement

Investeren in Center Parcs vastgoed levert een vast rendement op van 4,5% op een gegarandeerde huur, of minimaal 3% op een variabele huur + een percentage van de totale huuromzet. Bovendien is er een 100% huuruitkering. Je ontvangt het beloofde rendement, ongeacht de bezetting van de vakantiewoning.

Duur van de investering

Je sluit een langdurige huurovereenkomst van circa 15 jaar af, gegarandeerd door Center Parcs. Deze investering biedt dus zekerheid op lange termijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vastgoedinvestering bij Center Parcs? Neem dan een kijkje op https://www.centerparcs-vastgoed.nl/ voor het huidige aanbod en alle voorwaarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

center parcs hotel kamers

Spotlight op de Center Parcs Hotels

Center Parcs is vooral gekend als bungalowpark. Maar sommige locaties hebben ook hotelkamers. Op deze pagina staat alles wat je moet weten over de Center Parcs Hotels: waar je ze vindt, wat je mag verwachten en tips om voordelig te boeken.

centerparcs bedlinnenpakket

Info over het bedlinnenpakket in Center Parcs

Tijdens het boeken van een vakantie in Center Parcs kan je allerlei extra’s reserveren, waaronder de huur van fietsen of een party package. Er is ook een bedlinnenpakket. Wat dit pakket precies inhoudt, lees je op deze pagina.