Een Center Parcs fietsvakantie

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2018/10/centerparcs-fiets-huren.jpg

Fietsliefhebbers gaan maar al te graag op vakantie naar Center Parcs. Want de parken liggen in prachtige groene omgevingen met verschillende fietsroutes in de buurt – zowel voor gewone stadsfietsen als mountainbikes en racefietsen.

Neem je eigen fiets mee

Heb je een fietsendrager? Dan kan je gewoon jouw eigen fiets meenemen naar Center Parcs. Zo kan je een ontspannend ritje maken buiten het park, of simpelweg van je cottage naar de Market Dome rijden.

Ik raad wel aan om een stevig fietsslot mee te nemen. Zo geef je dieven geen kans.

Een fiets huren

Elke Center Parcs, van Kempervennen tot Vossemeren en Limburgs Peel, heeft een Cycle Center. Daar kan je makkelijk een fiets huren. In het aanbod zitten:

  • Stadsfietsen voor dames en heren
  • Kinderfietsen
  • Tandems
  • Elektrische fietsen
  • BMX’en
  • Bolderwagens en skelters

In sommige parken vind je tevens Segways, E-steppen en E-cars

Wil je goed voorbereid op reis? Reserveer een fiets voor je aankomst via Mijn Center Parcs. Natuurlijk kan je steeds ter plaatse naar het Cycle Center stappen.

Prijzen zijn afhankelijk van het type fiets en de verhuurperiode. Ga naar centerparcs.nl voor meer informatie.

Fietsroutes

Zoek je een mooie fietsroute tijdens je verblijf in Center Parcs? Dan kan je steeds in het Cycle Center terecht voor tips. Of ga zelf op zoek naar de leukste routes via routeplanners. Die vind je elk land:

Een aantal locaties hebben zelfs een BMX fietscrossbaan in het park. Dat is een offroad parcours met allerlei hellingen.