De Center Parcs Cadeaubon

center parcs cadeaubon

Zoek je nog een leuk cadeau voor een vriend(in), familielid of collega? Wat dacht je van een Center Parcs cadeaubon? Het bedrag kan in mindering gebracht worden bij een volgende boeking. Handig!

Deze bon is het perfecte geschenk voor verschillende gelegenheden: een verjaardag, housewarming, pensioenfeest, eindejaar… noem maar op. Ook als zakelijk cadeau voor klanten of medewerkers is het een origineel geschenk.

Zo koop je een cadeaubon

Enkele jaren geleden had Center Parcs papieren cadeaubonnen, maar tegenwoordig kan je enkel een digitaal exemplaar bestellen. Dit is hoe je zo’n digitale cadeaubon koopt:

 • Bestel je bon op deze pagina
 • Selecteer bovenaan een standaardbedrag (€100 of €150), of kies zelf een bedrag
 • Vul je persoonlijke gegevens in (naam, adres, e-mail…)
 • Vul de naam en het e-mailadres van de ontvanger in, eventueel met een persoonlijk bericht
 • Betaal online via iDEAL of een kredietkaart

Deze voorlaatste stap is optioneel. Je kan de digitale Center Parcs geschenkbon automatisch naar de ontvanger sturen na de betaling (of op het gewenste tijdstip), maar ook zelf afdrukken om samen met een kaartje of in een geschenkmand af te geven aan de gelukkige.

Hoe werkt de cadeaubon van Center Parcs?

Heb je een Center Parcs cadeaubon ontvangen? Wanneer je een vakantie boekt, kan je in de checkout de code vanop de cadeaubon invullen. De waarde van de bon wordt dan van het totaalbedrag afgetrokken.

Boek hier je vakantie >

Goed om te weten: je kan voor één boeking meerdere cadeaubonnen gebruiken (max. 16). Je hoeft trouwens niet het volledige bedrag meteen te spenderen. Stel dat je een cadeaukaart van €300 kreeg en die gebruikt voor een verblijf dat in totaal €200 kost, dan mag je de overige €100 later gebruiken.

Tip: zie je een melding dat de code niet geaccepteerd werd en ben je zeker dat de bon nog geldig is? Controleer dan even of je geen typfouten maakte. Vooral tussen de hoofdletter i (I) en het cijfer 1 is er soms verwarring. Dat geldt ook voor de hoofdletter O en het cijfer nul.

Goed om te weten

 • Annulatie is mogelijk binnen de 7 dagen na aankoop, mits de bon nog niet geactiveerd werd. Bel hiervoor naar het nummer 070 224900 (€0,30 p/m). Nadien is de bon niet meer inwisselbaar voor geld.
 • Een cadeaubon is niet persoonsgebonden. Iemand anders mag dus jouw cadeaubon gebruiken om een verblijf in Center Parcs te boeken.
 • De code is ook geldig voor een vakantie in Sunparks.
 • Center Parcs cadeaubonnen zijn combineerbaar met andere promoties en aanbiedingen.
 • Voordat de bon vervalt ontvang je een reminder. Is de einddatum verstreken, dan is hij niet meer geldig.
 • Je kan tot 5 bonnen tegelijk bestellen. Van zodra de bestelling is afgerond, zijn ze onmiddellijk bruikbaar. Je hoeft dus niet te wachten op een activatie.
 • Elke cadeaubon van Center Parcs is 3 jaar geldig.

Eén reactie

 1. Ik wil graag een cadeaubon geven. Maar ik zie dat dit niet kan zonder een keuze aan te geven van een park en datum. De bedoeling is dat degene die dit krijgt, zelf kan kiezen. Jullie geven op de site wel aan dat dit mogelijk is. Hoe kan ik dit regelen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

center parcs huisje uitrusting overzicht

Wat is er aanwezig in een Center Parcs huisje?

Ga je voor de eerste keer een vakantie in Center Parcs boeken? Benieuwd wat er allemaal in de cottage aanwezig is? Neem dan snel een kijkje naar onderstaande overzicht. Hier zie je in één oogopslag welke voorzieningen aanwezig zijn om te koken, slapen, wassen en genieten.

center parcs kempervennen nieuwe glijbaan aqua loop

2 Nieuwe glijbanen in De Kempervennen

Zoals je weet, worden er een heleboel locaties vernieuwd. Zo kreeg Center Parcs De Kempervennen een grondige make-over. Niet alleen de cottages kregen een opgefrist

center parcs cadeaubon

De Center Parcs Cadeaubon

Zoek je nog een leuk cadeau voor een vriend(in), familielid of collega? Wat dacht je van een Center Parcs cadeaubon? Het bedrag kan in mindering