Alle info over de Center Parcs betaalmethoden en aanbetalingen

Je staat op het punt om een vakantie in Center Parcs te boeken maar twijfelt over de beschikbare betaalmethoden? Hieronder vind je een overzicht. Ook over de aanbetaling voor je reservatie vind je meer info.
centerparcs betalen

Welke betaalmethoden accepteert Center Parcs?

Hieronder vind je een overzicht van de diverse betaalmethoden:

Tip: klik hier voor de meest recente informatie over betalingen.

Internetbankieren (iDEAL)

De meeste gasten kiezen ervoor om online te betalen via hun eigen bank. Dat gaat via iDEAL. Gebruik hiervoor je vertrouwde mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving in je web browser.

Creditcards

Betaal je reservatie snel en eenvoudig met een creditcard. Center Parcs accepteert Visa, Euro/Mastercard en American Express.

Cadeaubon

Een betaalmethode waar je misschien niet meteen aan denkt, is een cadeaubon. Voor digitale vouchers kan je in stap 3 van de betaalpagina je code invullen. Voor papieren vouchers moet je contact opnemen met het Customer Contact Center op het volgende telefoonnummer: 0031 (0)10 798 0980.

hoe kan je betalen bij center parcs betaalmethoden

Is er een betalingstoeslag?

Center Parcs rekent geen betalingstoeslag aan voor de betaalmethode die je selecteerde. Let wel op dat sommige creditcardverstrekkers een standaardtoeslag hanteert. Lees hun algemene voorwaarden voor meer informatie.

Hoeveel moet ik aanbetalen bij Center Parcs?

Om je reservatie te bevestigen, moet je een aanbetaling doen. Het bedrag is afhankelijk van het totaalbedrag van de boeking en het aantal weken tot je verblijf.

  • Totaalbedrag hoger dan €150: aanbetaling van 30% van het totaalbedrag, met een minimum van €150. Het resterende bedrag moet uiterlijk 12 weken voor je verblijf betaald worden.
  • Totaalbedrag kleiner dan €150: het volledige bedrag wordt tijdens de boeking aangerekend.

Opgelet: ook bij reserveringen minder dan 12 weken op voorhand moet het volledige bedrag betaald worden door een telefonische machtiging of creditcard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

centerparcs bedlinnenpakket

Info over het bedlinnenpakket in Center Parcs

Tijdens het boeken van een vakantie in Center Parcs kan je allerlei extra’s reserveren, waaronder de huur van fietsen of een party package. Er is ook een bedlinnenpakket. Wat dit pakket precies inhoudt, lees je op deze pagina.

centerparcs nordbord in denemarken

Center Parcs trekt naar Denemarken

Hoera, Center Parcs trekt naar Scandinavië! Binnenkort komt er namelijk een nieuw park in Denemarken. Aan de bouw van deze nieuwe locatie is men reeds gestart, maar op het eindresultaat zullen we nog even moeten wachten.