Virtuele Rondleiding in Les Bois aux Daims

panorama center parcs

Ongeveer een jaar geleden kon ik jou meedelen dat er een nieuw park in Frankrijk komt. Dit park zou Center Parcs Les Bois aux Daims heten (Frans voor ‘hertenbossen’). In ons vorige artikel kregen we al een sneak preview van de nieuwe cottages. Nu gaat Center Parcs nog een stapje verder en lanceert het een virtuele rondleiding in Les Boix aux Daims.

De virtuele rondleiding kan je op deze pagina vinden.

bois aux daims aqua mundo

De eerste plaats die ik tijdens deze virtuele rondleiding bezocht heb, is de Aqua Mundo. Wat meteen opvalt is het dak, dat bestaat uit grote bogen met daartussen glas. Zo komt er enorm veel licht binnen, wat de ruimte extra groot maakt. Verder wordt de Aqua Mundo versierd met planten en witte kalkrotsen, waarvan sommigen een waterval hebben.

market dome terras

Het tweede deel van de virtuele rondleiding bestaat uit het Market Dome terras. Het terras is volledig overdekt en heeft een mooi uitzicht over het meer. Dit is de perfecte plek om op een warme zomeravond iets te komen eten of drinken.

panorama center parcs

Op de grote panoramafoto van de Aqua Mundo en Market Dome zien we tevens een bootverhuur. Rechts daarvan staat een hoogteparcours en een minigolfterrein. Op het meer zijn nog verschillende eilandjes te vinden, die je al dan niet via een weg of burg kan bereiken.

aeriel view bois aux daims

Tenslotte geeft de Aerial View een beeld van de indeling van het park. Op deze weergave zie je de meeste nieuwigheden. Zo heeft de Aqua Mundo maar liefst 3 buitengedeeltes: een wildwaterbaan, een relaxgedeelte en een glijbaan. De cottages zijn gegroepeerd in de bossen rond het meer.

Krijg je al zin in een vakantie in Les Bois aux Daims? Klik hier en reserveer jouw vakantie op centerparcs.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

Fietsverhuur bij het Center Parcs Cycle Center 

Zin in een fietsvakantie zonder gedoe met fietsendragers? Laat je eigen fiets thuis en huur er eentje in het Cycle Center van Center Parcs. Er is een ruime keuze, van elektrische modellen tot mountainbikes.

nieuwe center parcs cottage

Worden dit de nieuwe Center Parcs huisjes?

Center Parcs vroeg aan het Nederlandse architectenbureau Concrete om een nieuwe versie van de traditionele cottages te ontwerpen. Het eerste prototype van het nieuwe design werd recent in Bispinger Heide gebouwd. Zien binnenkort alle cottages er zo uit?

midweek in center parcs

Een midweek Center Parcs: tips en inspiratie

Ik ga bij voorkeur een midweek naar Center Parcs. Dat is 5 dagen volop genieten van de natuur, de Aqua Mundo en de vele activiteiten. Wil jij ook graag een midweek naar een park in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland gaan? Dan heb ik een paar nuttige tips voor jou.