Nieuw park in Terhills, België

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2016/06/center-parcs-terhills.jpg

Je hebt misschien al ergens geruchten gehoord dat er een nieuw vakantiepark komt in België. Wel, dankzij dit artikel kunnen we deze geruchten nu bevestigen. Er komt dus wel degelijk een nieuw park van Pierre & Vacances in België, meer bepaald in Terhills. Of dit ook een ‘Center Parcs’ wordt, valt nog af te wachten.

center parcs terhills

Over Terhills

Dit voormalig mijnbouwgebied ligt in Belgisch Limburg, op ongeveer 2u rijden vanuit Amsterdam. De geschiedenis van deze regio is nog duidelijk zichtbaar, onder andere door de oude mijnbouwinstallaties en grote ertsbergen. Ondertussen heeft het industriële verleden plaatsgemaakt voor natuur. Terhills heeft immers een weelderige en uitzonderlijke fauna & flora. De Hoge Kempen – een nationaal natuurpark – vormt het hart van dit gebied.

terhills vakantiepark belgie

Wat je mag verwachten

Hoe het nieuwe vakantiepark er zal uitzien, of dit nu een Center Parcs wordt of niet, is gokwerk. Gelukkig werd al een deel van de sluier opgelicht.

Zo wordt het nieuwe Terhills vakantiepark ca. 100 hectare groot. Er worden 250 high-end bungalows neergepoot aan de voet van de Hoge Kempen, met zicht op het water en te midden van een unieke natuur. Daarnaast worden er een zwembad, restaurant, ontspanningsruimte en een supermarkt gebouwd.

Wellnesszoekers kunnen in de Alaesa Spa terecht. Dit complex van 5.000 m2 is een state-of-the-art wellness met een ruim aanbod sauna’s, stoombaden en behandelingsruimten.

center parcs terhills in belgisch limburg

In de buurt

Welke activiteiten kan je in de buurt van (Center Parcs?) Terhills vinden? Enkele voorbeelden: