Yes, de Center Parcs brochure 2018 is er

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2018/01/center-parcs-folder-2018.jpg

Sommige mensen kijken bij het aanbreken van een nieuw jaar uit naar de reclamefolders met solden. Ik kijk steevast uit naar de nieuwste Center Parcs brochure. Naar jaarlijkse gewoonte kreeg deze brochure een opfrisbeurt. In 2018 is dat niet anders. In de meest recente editie vind je alles wat je moet weten over Center Parcs.

Een blik binnenin

De Center Parcs brochure 2018 is dikker dan ooit. Deze versie telt maar liefst 92 pagina’s. Aan leesplezier geen gebrek dus.

Center Parcs heeft het voorbije jaar dan ook een heleboel nieuwigheden geïntroduceerd. Park Allgau en Les Ardennes kregen bijvoorbeeld een plaatsje. Villages Nature, een luxueus vakantiepark dat een samenwerking is tussen Center Parcs en Disneyland, werd ook toegevoegd.

Daarnaast is in deze nieuwe Center Parcs brochure vooral nuttige informatie te vinden. Je leert meer over de Aqua Mundo, accommodaties, activiteiten, Market Dome, cottage services, enz. Wie een vakantie wil boeken, mag deze brochure echt niet missen!

nieuwe center parcs folder brochure van 2018

Center Parcs brochure 2018 online

Kan je niet wachten om deze Center Parcs folder te ontdekken? Goed nieuws: alles is online te bekijken. Lees de digitale versie op deze pagina.

Center Parcs brochure 2018 aanvragen

Heb je even geen zin om naar een scherm te staren? Dan kan je de Center Parcs brochure 2018 ook aanvragen en aan huis laten bezorgen. Dat is helemaal gratis. Via deze link vraag je een exemplaar aan.