Nieuwe Website Center Parcs

nieuwe website centerparcs

Verandering van spijs doet eten. Soms moet je de zaken in een nieuw kleedje stoppen om up-to-date te blijven. Dat geld ook voor websites. Daarom lanceerde Center Parcs enkele dagen geleden een nieuwe webdesign.

[button link=”https://cparcs.nl/r/nl” size=”large” text_size=”beta” newtab=”on”]Ontdek de nieuwe website[/button]

Oud vs Nieuw

De nieuwe website van Center Parcs ziet er helemaal anders uit. Het nieuwe design is veel luchtiger en (in mijn ogen) veel overzichtelijker. Voor de lezers die zich de oude website niet meer kunnen herinneren:

oude website center parcs
De oude website van Center Parcs

En dit is de nieuwe versie:

nieuwe website center parcs
Het nieuwe ontwerp van centerparcs.nl

Opvallende nieuwigheden

Wat meteen opvalt is de grotere focus op foto’s. Achter het hoofdmenu staat namelijk een gigantische foto en ook op de rest van de pagina’s worden veel afbeeldingen gebruikt.

Ook video’s ontbreken niet op de nieuwe website van Center Parcs. In het onderdeel ‘Zin om Center Parcs te ontdekken‘ vinden we 5 video’s over verschillende aspecten van Center Parcs: de parken, accommodaties, activiteiten, Aqua Mundo en Market Dome. Wanneer ik deze video’s bekijk, krijg ik meteen zin om terug een vakantie te boeken …

center parcs redesign

Het boekingssysteem kreeg ook een meer centrale plaats. Wanneer je op de nieuwe website komt, kan je meteen een park, reisperiode, duur en aantal personen selecteren. De last minutes verhuisden naar het onderste gedeelte van de site.

Tenslotte vind ik de nieuwe footer erg handig. Hier krijg je meteen een overzicht van alle parken en kan je makkelijk tussen de verschillende locaties wisselen. Ook het telefoonnummer is duidelijker aangegeven.

Minpuntje

Een nadeel van de website is dat hij er op een smartphone niet duidelijk leesbaar is. Tegenwoordig kiezen heel wat bedrijven voor een responsive design, een website die zich structureel aanpast op basis van de schermgrootte. Dat is bij Center Parcs nog niet het geval. Een gemiste kans als je het mij vraagt …

Wat vind jij van de nieuwe website?

Wat vind jij van de nieuwe centerparcs.nl? Hou je van de nieuwe look? Is hij makkelijk te gebruiken en vind je meteen de nodige informatie? Of zijn er toch nog problemen? Post hieronder een reactie en deel je mening met de rest van de lezers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.

zwemspullen aqua mundo

Deze zwemspullen zijn te koop in de Aqua Mundo

Wanneer je met kinderen naar Center Parcs gaat, moet je enorm veel spullen meenemen. De kans is groot dat je iets vergeet. Vaarwel zwemplezier? Toch niet, want in de Aqua Mundo kan je allerlei zwemspullen kopen.