Fotowedstrijd: Win een Verblijf voor 4 Personen

center parcs wedstrijd echtevensamen

Als je de Facebook pagina van Center Parcs in het oog houdt, zal je gezien hebben dat er een nieuwe fotowedstrijd is. Door deel te nemen kan je een van de 6 verblijven voor 4 personen winnen. Wacht dus niet langer en waag je kans!

#EchtEvenSamen

Werken, schoonmaken, voor de kinderen zorgen … in het dagelijkse leven hebben we vaak geen momentje rust. Heb je genoeg van de sleur? Bewijs dat je er echt even tussenuit moet samen met je gezin door een foto op Instagram te posten met de hashtag #echtevensamen. Op het einde van de wedstrijd zal de jury de 2 mooiste, 2 grappigste en 2 origineelste foto’s belonen met een gratis verblijf voor 4 personen.

Deze Center Parcs wedstrijd loopt van 20 januari tot en met 3 februari 2015. Snel zijn is dus de boodschap!

Voorbeelden

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van Instagram foto’s met de hashtag #echtevensamen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

zwemspullen aqua mundo

Deze zwemspullen zijn te koop in de Aqua Mundo

Wanneer je met kinderen naar Center Parcs gaat, moet je enorm veel spullen meenemen. De kans is groot dat je iets vergeet. Vaarwel zwemplezier? Toch niet, want in de Aqua Mundo kan je allerlei zwemspullen kopen.

centerparcs babybox korting

Center Parcs Babybox korting voor kersverse ouders

Tijdens je zwangerschap kan je allerlei gratis zwangerschapspakketten aanvragen. Ook bij het Nederlandse magazine Ouders van Nu krijg je zo’n babybox. Die zit boordevol handige producten. Je vindt er misschien zelfs een Center Parcs korting in.